Storing? Bel: 06 - 154 979 44
takel

Onderhoud, reparatie en keuring van Konecranes hijswerktuigen

Kraanservice.nl ontzorgt bedrijven op het gebied van onderhoud, reparatie en keuring van alle Konecranes hijswerktuigen.

  • Zowel keuring, onderhoud, als reparaties aan Konecranes hijswerktuigen;
  • Werkzaamheden worden uitgevoerd aan de hand van de laatste (veiligheids)normeringen;
  • Speciaal storingsnummer 06 – 154 979 44 voor plotselinge defecten;
  • Slijtage- en reserveonderdelen op voorraad, een defect is vaak meteen op te lossen!

Onderhoud, reparatie of keuring nodig voor uw Konecranes hijswerktuigen? Bel direct 06 – 154 979 44

Kraanservice USP's

Ontzorging over uw Konecranes hijswerktuigen

Over Kraanservice.nl

Hoewel u natuurlijk op dagelijkse basis zelf kunt controleren hoe uw Konecranes hijswerktuigen functioneert en of er geen oppervlakkige slijtagesporen zichtbaar zijn, kunt u voor een vakkundige controle terecht bij de professionals van Kraanservice. Bij Kraanservice zijn we bekwaam en bevoegd om Konecranes hijswerktuigen te keuren. Na zorgvuldige inspectie, voorzien we u van een rapportage van onze bevindingen. Indien nodig, adviseren we u welke vervolgstappen zijn vereist om uw Konecranes hijswerktuigen weer veilig te laten functioneren.

Hebben uw Konecranes hijswerktuigen een plotseling defect? Ook in dat geval kunt u rekenen op de experts van Kraanservice. U kunt ons storingsnummer 06 – 154 979 44 direct bellen als uw Konecranes hijswerktuigen defect zijn. Doordat we veel Konecranes onderdelen voorradig hebben, kunnen we een storing meestal meteen oplossen.

Het fijne van het werken met de vakmensen van Kraanservice is dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor de noodzakelijke keuringen van uw Konecranes hijswerktuigen, maar we uw Konecranes hijswerktuigen ook meteen kunnen onderhouden en indien nodig kunnen repareren. We hanteren hierbij de laatste ARBO-voorschriften, machinerichtlijnbepalingen en NEN-regulering. Kraanservice houdt het dus niet bij adviseren, maar kan noodzakelijk onderhoud aan uw Konecranes hijswerktuigen dus ook meteen voor u uitvoeren. Hierdoor beschikt u in no-time weer over uw materiaal, en kunnen u en uw medewerkers er veilig mee werken.

Kraanservice staat voor u klaar wanneer u uw Konecranes hijswerktuigen veilig wilt blijven gebruiken, of het nu gaat om een periodieke keuring, onderhoud of een (spoed)reparatie!

Keuring van kranen

Meer informatie

Neem contact op

Wilt u kennis maken met onze aanpak?
Neem contact op via:

06 - 154 979 44 Stuur een e-mail