Storing? Bel: 06 - 154 979 44
kraan haak

Rico Lavrijsen, aangenaam!

Met 15 jaar ervaring is Kraanservice.nl – in de persoon van Rico Lavrijsen – uw partner voor onderhoud, reparatie en keuring van kranen, takels en hijsmiddelen. Rico heeft jarenlang waardevolle ervaring opgebouwd als achtereenvolgens monteur, technisch adviseur, leidinggevende en technisch directeur. Sinds 2019 is Rico zelfstandig ondernemer binnen zijn bedrijf Kraanservice.nl en bedient hij klanten in de wijde regio van Oirschot.

Over ons - Kraanservice

Volledige ontzorging in kranen

Tot de klantenkring van Kraanservice.nl behoren onder meer kleine, middelgrote en grote bedrijven in de verpakkingsindustrie, assemblage-industrie en constructiebedrijven, bouwbedrijven, betonbedrijven en machinebedrijven; eigenlijk overal waar zware dingen verplaatst moeten worden.

Kraanservice-Amtek

Neem contact op

Wilt u kennis maken met onze aanpak?
Neem contact op via:

06 - 154 979 44 Stuur een e-mail

  Veelgestelde vragen

  Welke hijsmiddelen en kranen kan Kraanservice keuren, repareren en onderhouden?

  Kraanservice is in staat om alle denkbare hijsmiddelen en hijsgereedschappen te onderhouden, te keuren en te repareren, waaronder elektrische takels, bovenloopkranen en zwenkkranen van diverse fabrikanten, zoals Donati en Abus. Ook wanneer u bestaande kranen wil verplaatsen, inkorten of bijwerken. U doet er goed aan om Kraanservice in te schakelen.

  Wie kunnen terecht bij Kraanservice?

  Van constructiebedrijven tot aan bouwbedrijven, en van betonbedrijven tot aan machinebedrijven; overal waar zware objecten worden verplaatst, kan men rekenen op de ondersteuning van Kraanservice. Bovendien zijn niet alleen kleine, maar ook middelgrote tot grote ondernemingen bij Kraanservice aan het goede adres wanneer ze op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor het onderhouden en keuren van hun hijsmiddelen.

  Wat kenmerkt de service van Kraanservice?

  Kraanservice hanteert kwaliteit, zekerheid en service als uitgangspunten bij het aanbieden van de verschillende diensten. Bovendien zijn we flexibel; indien u te maken krijgt met een plotseling defect, kunt u ons via het storingsnummer (06 – 154 979 44) bereiken en dan komt u direct in contact met een vakman.

  Doordat we veel slijtageonderdelen op voorraad hebben, kunnen we kleine reparaties vaak direct uitvoeren. Het keuren van kraansystemen doen we uiteraard volgens de laatste ARBO-voorschriften, Machinerichtlijnbepalingen en NEN-regulering.

  Waar is Kraanservice werkzaam?

  Kraanservice helpt bij het keuren, repareren en onderhouden van kettingtakels en diverse hijswerktuigen. Vanuit onze vestigingsplaats in Oirschot, kunnen we snel ter plekke zijn om een defect op te lossen, periodieke keuringen te doen of onderhoud uit te voeren.

  Wie is Kraanservice uit Oirschot?

  Kraanservice wordt gerund door Rico Lavrijsen. Rico is een professional met vele jaren ervaring in de branche. Hij opereerde achtereenvolgens als monteur, technisch adviseur, leidinggevende en technisch directeur, alvorens hij in 2019 ondernemer werd door de oprichting van Kraanservice. Rico is AMTeK gecertificeerd. AMTeK is het keuringssysteem van Aboma, aan de hand waarvan hijsmiddelen vakkundig worden gekeurd.